COLL VENTÓS

Powered by Wikiloc

Itinerari

Coll Ventós

Pugem pel poble de Prat de Comte fins les escoles i seguim fins al cementiri, on agafem la sendera que ens durà per antigues feixes abandonades, fins trobar-nos al paisatge del Racó de la Pesteta, on divisem els pics de Rocamala, Falconera i L’Agulla, de dreta a esquerra, per aquest ordre. 

 

A mesura que ens acostem al mirador de Coll Ventós, ens apropem més i més a aquest bonic paratge, fins gaudir d’un entorn natural molt acollidor. 

Punts d'Interès

Vista de Rocamala

Falconera

L'Agulla

Mirador de Coll Ventós

Fitxa tècnica

Coll Ventós

Des de l’Aparcament Centre de Visitants del PN dels Ports fins a Prat de Comte.

Perfil de l’itinerari:

L’Ajuntament de Prat de Comte es va acollir al programa de subvencions ORDRE TES/184/2019, de 10 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operacions 04.04.01 i 07.01.01).

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va presentar un projecte per conservar, gestionar i millorar els espais naturals de Catalunya d’una manera compatible amb el desenvolupament i la utilització dels seus recursos.

 

L’objectiu d’aquesta subvenció era condicionar, restaurar i millorar el patrimoni i els valors naturals, i recuperar el patrimoni natural de les poblacions i paisatges, inclosos els aspectes socioeconòmics i la sensibilització ecològica.

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va rebre una subvenció de 7.821,07 €

Senderisme Prat de Comte © Copyright 2023 | Tots els drets reservats

Desenvolupat per: iProjecta