FONTCALDA PER LA SALVE

Powered by Wikiloc

Itinerari

FONTCALDA

Sortim del Centre de Visitants de Prat de Comte i pugem per tot el poble fins a les escoles, per tombar a la dreta cap al cementiri. Creuem la Crta. de la Fontcalda i continuem per la pista del GR171 durant 1,5 kms, fins una sendera que puja al Coll de la Fontcalda. Baixem per la pintoresca sendera de romeria de La Salve fins arribar a la cruïlla de la Vía verda, per apropar-nos a la Fontcalda. Tornem de la Fontcalda fins la cruïlla, però travessem els dos túnels a la dreta. 

 

Just passat el segon túnel, una banderola a l’esquerra ens indica el camí per pujar 3 kms pels Terrers Blancs fins al cementiri, per tornar a Prat de Comte.

Punts d'Interès

Vista panoràmica
Coll de la Fontcalda

Serra de Cardó
i Serra de Pàndols

Vista de la Fontcalda
desde romeria

Santuari de
La Fontcalda

Fitxa tècnica

Fontcalda (GR-171)

Des de l’Aparcament Centre de Visitants del PN dels Ports fins a Prat de Comte.

Perfil de l’itinerari:

L’Ajuntament de Prat de Comte es va acollir al programa de subvencions ORDRE TES/184/2019, de 10 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operacions 04.04.01 i 07.01.01).

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va presentar un projecte per conservar, gestionar i millorar els espais naturals de Catalunya d’una manera compatible amb el desenvolupament i la utilització dels seus recursos.

 

L’objectiu d’aquesta subvenció era condicionar, restaurar i millorar el patrimoni i els valors naturals, i recuperar el patrimoni natural de les poblacions i paisatges, inclosos els aspectes socioeconòmics i la sensibilització ecològica.

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va rebre una subvenció de 7.821,07 €

Senderisme Prat de Comte © Copyright 2023 | Tots els drets reservats

Desenvolupat per: iProjecta