MASOS DE MONET

Powered by Wikiloc

Itinerari

Masos de Monet

Sortim del Centre de Visitants, per la vorera en direcció a la carretera vella, que resseguirem un kilòmetre fins travessar el barranc de Xalamera a l’esquerra, per pujar en direcció al Mas de la Jepa, pujant per sendera fins engaltar 200 metres de pista fins al Coll d’en Guixar, on tombem a la dreta, per la sendera que baixa cap als Masos de Monet.

La senda entra i surt de la pista 3 cops, senyalitzat amb fites de pedra. Es baixa per una obaga fins arribar als Masos del Monet de la Plaça, i més abaix fins la Via Verda, on caminarem fins la cruïlla de la Fontcalda, que podem visitarla.

Des de la cruïlla pugem per la sendera de La Salve, marcada amb GR171, fins arribar al Coll de la Fontcalda, i desde allá baixem fins la pista que ens du fins al poble.

Punts d'Interès

Masos de Monet
de la Plaça

Vista panoràmica
Riu de Canaletes

Senda de Pàndols
desde Via Verda

Santuari de
La Fontcalda

Fitxa tècnica

Masos de Monet

Des de l’Aparcament Centre de Visitants del PN dels Ports fins a Prat de Comte.

Perfil de l’itinerari:

L’Ajuntament de Prat de Comte es va acollir al programa de subvencions ORDRE TES/184/2019, de 10 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operacions 04.04.01 i 07.01.01).

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va presentar un projecte per conservar, gestionar i millorar els espais naturals de Catalunya d’una manera compatible amb el desenvolupament i la utilització dels seus recursos.

 

L’objectiu d’aquesta subvenció era condicionar, restaurar i millorar el patrimoni i els valors naturals, i recuperar el patrimoni natural de les poblacions i paisatges, inclosos els aspectes socioeconòmics i la sensibilització ecològica.

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va rebre una subvenció de 7.821,07 €

Senderisme Prat de Comte © Copyright 2023 | Tots els drets reservats

Desenvolupat per: iProjecta