MOLA RASA

EN PREPARACIÓ

Powered by Wikiloc

Itinerari

Mola Rasa

Sortirm de l’Àrea de lleure d’El Molí, compartint itinerari amb La Mola, fins una banderola on trenquem a l’esquerra, pel GR171 pujant cap al Collet d’en Roc. Allà trobem una altra banderola que ens porta baixant per un camí cap a Les Valls, per travessar perpendicularment la pista de la Refoia i entrar a la sendera pujant cap al Coll de Covars, a 550 metres d’alçada. Des d’allà vorejarem la serralada i pujarem per uns boscos, fins que es converteixen en crestes ja més despenjades que ens permeten coronar Mola Rasa, amb una vista panoràmica a 360º dels Ports, Pàndols i Cardó.

Baixem pels Rasos i trobem “La Foradada”.

Continuem baixant per endinsar-nos en una baixada prolongada per boscos, fins creuar la Vall d’en Garrofer, a l’altra banda plena de roca solta. Passem per la Basseta d’en Garrofer, i d’aquí pujem molt suaument fins al Passador d’en Garrofer, per baixar fins els replans amb pinars dels Masets, travessant de nou en perpendicular la pista de la Refoia i continuar per la Corralissa d’en Pepet.

Continuem per una senda plana boscosa i travessem un collet, que ràpidament ens durà fins el Camí Vell asfaltat durant 1 km, fins l’Àrea de lleure d’El Molí.

Punts d'Interès

Coll de Covars i
Barranc de Covars

Mola Rasa
Vista 360º dels Ports

Pàndols i Cardó
Junt a La Foradada

Vall d’en
Garrofer

Fitxa tècnica

Mola Rasa

Des de l’Àrea de lleure del Molí (circular)

Perfil de l’itinerari:

L’Ajuntament de Prat de Comte es va acollir al programa de subvencions ORDRE TES/184/2019, de 10 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operacions 04.04.01 i 07.01.01).

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va presentar un projecte per conservar, gestionar i millorar els espais naturals de Catalunya d’una manera compatible amb el desenvolupament i la utilització dels seus recursos.

 

L’objectiu d’aquesta subvenció era condicionar, restaurar i millorar el patrimoni i els valors naturals, i recuperar el patrimoni natural de les poblacions i paisatges, inclosos els aspectes socioeconòmics i la sensibilització ecològica.

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va rebre una subvenció de 7.821,07 €

Senderisme Prat de Comte © Copyright 2023 | Tots els drets reservats

Desenvolupat per: iProjecta