PLA DE LA TOSSA

Powered by Wikiloc

Itinerari

Pla de la Tossa

Pugem pel poble de Prat de Comte fins les escoles i seguim fins darrera el cementiri, travessem la carretera de la Fontcalda, però continuem per la pista només 250 metres, fins que tombem per un camí formigonat a la dreta que ens apropa 250 metres més fins la sendera forestal. Pugem per una sendera antiga de cavalleries, que portava els pagesos a conrear dalt al Pla de la Tossa, ara convertit en un agradable bany de bosc.


Continuem a través d’una feixa fins que arribem al mirador, a 530 metres d’alçada.

Punts d'Interès

Boscos del Pla
de la Tossa

Casetes i dipòsits
de la Batalla de l'Ebre

Mirador amb
vistes de Prat

Falda oest de
la Tossa

Fitxa tècnica

Pla de la Tossa

Des de l’Aparcament Centre de Visitants del PN dels Ports fins a Prat de Comte.

Perfil de l’itinerari:

L’Ajuntament de Prat de Comte es va acollir al programa de subvencions ORDRE TES/184/2019, de 10 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions als espais naturals de Catalunya, als hàbitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operacions 04.04.01 i 07.01.01).

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va presentar un projecte per conservar, gestionar i millorar els espais naturals de Catalunya d’una manera compatible amb el desenvolupament i la utilització dels seus recursos.

 

L’objectiu d’aquesta subvenció era condicionar, restaurar i millorar el patrimoni i els valors naturals, i recuperar el patrimoni natural de les poblacions i paisatges, inclosos els aspectes socioeconòmics i la sensibilització ecològica.

 

L’Ajuntament de Prat de Comte va rebre una subvenció de 7.821,07 €

Senderisme Prat de Comte © Copyright 2023 | Tots els drets reservats

Desenvolupat per: iProjecta